torsdagen den 15 juli 2004

Idag vaknade vi till Daniels ljuva stämma. Därefter gick vi till kapellet och hade morgonbön. På lektionen skulle vi skriva egna Trosbekännelser och livsregler. Vi gick också igenom Guds tio budord. På kyrkospelet tränade vi på sånger och repliker, så att vi ska få ett så bra kyrkospel som möjligt. Efter kvällsmaten fortsatte vi med ”Teevlingen”. Vi skulle cykla så långsamt som möjligt. Den som kom först in i mål  fick fyra poäng och den som kom tvåa fick två poäng. Ramlade man av cykeln fick man noll. Lag X (vilken Daniel är med i) vann den tävlingen. Efter det hade vi fritid fram till kvällsfikat. Nu ska vi snart gå till kapellet och ha Completorium.

Puss och kram, hela dan

Av: Sofia F, Daniel, Sara och Kaj

Konfirmanderna tränar på sin dans till kyrkospelet

 

Cykla långsamt-tävlingen
Cykla långsamt-tävlingen
Mys på trappan till kapellet