onsdagen 14 juli 2004

Pappa väckte oss. På förmiddagen var det lektion som vanligt. Vi lärde oss lite om olika sorts handlingar. Lika dåligt väder som vanligt.. Men det blir nog bättre snart! Som vanligt var det underbar mat. Men efter maten var det inte lika underbart längre. FAFNU… Ojoj. Men så kan det gå. När vi hade kyrkospel lärde vi oss massa låtar utantill. Sen skrev vi till extrarepliker så alla har något att säga. Yeah bra. På kvällen var fortsatte vi med ”teewlingen”. Det var dragkamp.Det gick viskningar genom publiken att ledarlaget hade dopat sig. Hm. Med ledarfika kanske? Vi hade jättemycket gott nybakt bröd till kvällsfika! Mumsfillibabba! Godnattsaga på vinden med alla konfirmander. Godnattsången var lite speciell. Det var nämligen agerande till. Vi fick oss ett gott skratt! På natten hörde vi mystiska ljud utomhus och inomhus.. 

AV: CLARA (egentligen några till, men de kastade mest boll på kaffekoppar…)

Dragkamp
Gustaf och Daniel delar ut FAFNU
Nattens kuddskörd
Agerande godnattsång 🙂
Godnattsaga på vinden