Annandag Påsk den 21 april 2003

Kl. 8.00 väcktes vi av Sunnes ljuva stämma. Alla kom upp i tid utom Inre tionde som vaknade av kapellklockan och fick ett himla sjå att göra sig i ordning på några futtiga sekunder. Det visade sig senare att Sunne hade glömt bort dem. Vid frukost visades resultatet av mamma Annsofies nattjakt. Hon hade varit riktigt flitig, en hög med kuddar bars fram och delades ut till de nattliga utespringare som blivit upptäckta. Konfirmand Henrik hade upptäckts för fjärde gången på natten. Mamma Annsofie var som sagt väldigt flitig inatt, det var mycket svårt för oss att försöka komma ut. Efter frukost hade vi konfirmander en riktigt givande lektion då vi satt och knåpade ihop egna böner och andakter. Fikat emellan var suveränt, med drömmar och saft. Mums =) Efter lunchen träffades vi alla nattliga utespringare för lite straffarbete. Vi andra hade lite fritid som spenderades ute i den sommarvarma solen. Efter det hade vi konfirmander kyrkospelslektion. Vi klurade lite närmare på hur vårt framtida kyrkospel ska se ut, och mot slutet av lektionen fick vi dramatisera lite. På kvällen, efter kvällsmåltiden, var det dags för starten av den traditionsenliga Olympiaden som vi sedan efter demokratiskt beslut namngav till Mmm… Vi hade en liten olympisk deltävling och strax efter det hade vi sångstund. Deltävlingen vanns av De mutbara (ledargruppen) och förlorades av laget ”Beaver Warriors”….. Senare på kvällen var det dags för mässa med nattvard i kapellet, det var såklart mysigt som vanligt, och efter det var det dags för dagens sjättemåltid, alltså kvällsfikat. Sen så tror vi ungdomar här på lägret att mamma och pappa är lite förtjusta i varandra ….. Men det är ju helt naturligt med tanke på att de är föräldrar till 24 små barn, lika gamla allihop. Efter kvällsfikat blir det godnattkramar, godnattsaga och sedan sovtajm…..vi får väl se hur det blir med det.

Maja, Alex, Jo, Patrik

Vår vid volleybollplanen
De frivilliga fritidsarbetarna ser till att gården hålls snygg. Henrik, Malin och Kalle.
Solen har fortsatt att skina över oss!
Publik – Erik, Kristian och Jonatan med flera