Påskdagen den 20 april 2003

I morse var det påskotta i kapellet. Vi fick levande ljus att hålla i handen och det var mysigt.
Efter ottan åt vi frukost och städade våra rum som vanligt. Sedan hade vi lektion i 2 och en 0.5 timme, då jobbade vi med sakrament och dess kriterier. Vi hade middagsbön därefter. Kl.13.00 var det mat, det var jättegott, ost- och skinkpaj. Sedan kunde man gå och köpa godis, sola sig eller ägna sig åt olika aktiviteter. Vi hade kyrkospelsaktiviteter sen. Det gick bra, nu har vi börjat komma igång med kyrkospelet där vi gjorde några sketcher. På slutet har vi ätit, bett och gått på trosvandring. Med det menas att man leds av en AL:are (runt på gården) med bindel för ögonen. Det var kul. Nu ska vi kramas och sova. Godnatt!

Jakob, Josefine, Gustaf, Linn

Full fart i köket! Therese, Calle och Henrik hjälper Sunne.
Vad är det konfirmanderna lyssnar så andäktigt på?
Jo, Kajsa som håller lektion
Drängarna river gärdsgården-Christian och Giovanni