långfredagen den 18 april 2003

Först blev vi väckta av Sunne. Sen var det dags för alla att gå till morgonbönen, precis som det brukar vara. Några duschade och några städade sina rum före bönen. Efter den var det dags för frukosten, och det var mannagrynsgröt för dom som hade varit å tittat i köket…. Dom andra fick äta smörgås och fil. Sen fortsatte alla och städa. Sen kom mamma och pappa och kontrollerade. Det gick bra. För tjejerna i alla fall. Sara och Susanne mutade till sig poäng med polkagrisar!!!! Sen gick alla till Sundborns kyrka för att gå på långfredagsmässa. På vägen hem gick de flesta förbi Paletten för att fylla på sitt påskägg, (Sara).Sen var det lunch och då hade Sunne gjort ost- och skinkpastasallad.. För vegetarianerna (My m.fl) var det tonfisksallad. Sen var det dags för Jonathan och Henrik att göra sin FAFNU (Frivilligt Arbete För Nattliga Utespringare). De fick gräva bort vattenpölar i vägen. De andra spelade volleyboll och solade. Sen var det lektion där vi fick slå upp saker i bibeln. Sen kom Jo. På kvällen åt vi potatismos och ugnstekt falukorv/lax. Sen lekte vi lekar, kramleken, amöba, samt gjorde namnleken med sit-ups. Till kvällsfikat blev det mackor, kaffe och te. Vissa menade att Jo var som Obelix fast hon hade ramlat i kaffe istället. Hyperaktiv (som vanligt). Sen fick vi vila innan Completoriet i kapellet. Nu ska vi kramas och höra godnattsaga (Bert). Kvällen är inte slut än!!!!
Emmy, Erik, My, Kristian

Katten som har adopterat oss
Stig, som hjälpte oss med proppen i avloppet
Vi gick till kyrkan i det härliga aprilvädret
På kvällen var det lekar på vinden