Påskafton den 19 april 2003

I natt var vi ute och sprang och väckte hela gården. Ungefär alla konfirmander fick FAFNU (frivilligtarbete för nattliga utspringare). Direkt efter lunchen fick vi göra diverse ”barnarbeten”. Vi fick bl a kratta löv och grus, såga itu ett träd, ta ner gärdsgården och någon fick arbeta i köket.
Anledning att vi fick fafnu
kvällen började med att våra föräldrar kom till våra sängar sent efter 10klockslaget för att läsa en godnattsaga för oss, Sune såklart o Bert för tjejerna. Efter godnattsagan kom AL:arna till oss för att sjunga en sång som avslutades med kramar, skönt var det! (tyckte Henrik S)
När alla hade gått och lagt sig gick sju klumpiga tjejer. Naturligtvis gick föräldrarna till konfirmandkillarna för att avslöja dem…. men de hade fel!!! Tjejerna var i AL-huset. De blev upptäckta efter ca 10 minuter. Så de fick skamsna gå tillbaka till sina sängar där kuddarna fattades. Där skulle man kunna tro att flickornas äventyr var slut men icke…men mer berättar vi inte om det. Åter till killarna: killar var i högmod till att tjusa tjejerna men de var såklart klumpigare än tjejerna. De hade delat upp sig i grupper, för de trodde att de skulle lyckas med det….men icke de blev också fasttagna och fick dela tjejernas fafnu-öden.

Vi har också pysslat lite med kyrkospel. Det var roligt. Vi fick som vanligt gudomlig mat av husmor Sunne…men nu är det dags för godnattkramar hej då!


Kristin, Tobias, Sara, Henrik

Kuddutdelning vid frukosten – Patrik får tillbaks sin kudde.
Rödluvan i ny tappning – ”Grönkeps” – Vanja, Jossan och Tobias i aktion, medan Alex väntar i kulisserna.
Påsklunch med äggmålning
Påskaftonsfilm – Life of Brian