måndag den 7 juli 2003

Väcktes åtta som vanligt av boss. Morgonbön kvart i nio. Det blev havregrynsgröt och fil till frukost. Sen städade vi våra rum. Mamma och pappa kom och bedömde rummen. Sen var det dags för våran första lektion, den hade vi med mamma och pappa eftersom Kajsa och Klas var på begravning i Stockholm. Vi läste om de tio budorden och löste korsord. Sen var det middags bön som Kristin, Kristian, Emmy och Marcus höll i. Till mat fick vi potatissallad och skinka. på rasten fick de som var ute och sprang på natten utföra sina FAFNU arbeten t ex rensa grusgången och volleybollplanen. När rasten var slut hade vi kyrkospelslektion med mamma och pappa. Innan lektionen var många och badade. Vi lekte den otroligt roliga och inspirerande taxi leken. Fika. Rast. Trekamp: kubb, volleyboll och ägg fallet. Efter det så var det kvällsfika med ny bakat bröd av vår nya husmor Maria som kom i morse. Sen var det kvällsbön i kapellet och nu är det dags för godnattkramar.

Kristin, Kristian och Jonathan

Här bakas det goda bullar
Manuela och Calle testar äggens hållbarhet
Äggflygaren ”Myran” presenteras av Erik, Johan och Maja
Kubb – en av grenarna i trekampen