söndag den 6 juli 2003

Alla blev väckta klockan 9.00 som är ovanligt sent på Sundbornsgården.
Vid frukosten blev alla förvånade att ingen, ja ingen fick FAFNU (”frivilligt” arbete för nattligt utespring) efter det fick vi 20 minuter till att städa rummen. När vi var färdiga så kom mamma och pappa och kontrollerade. Sen så hade vi en kort lektion till att förbereda middagsböner på. Efter det hade vi ytterligare lite fritid, sen fick vi fika (allt vi gör är att äta och äta). Vi hade ytterligare lite fritid, några åkte till Paletten och några spelade olika spel som kubb och volleyboll. Sen så var det middagsbön. Och efter var det såklart middag. När det var klart så hade vi en tävling. Ledarna vann den som vanligt. Mat. Efter maten var det några som gick upp till kapellet för att träna på några sånger.
Upp till kapellet och sen blev det godnattkramar……..utomhus!
Ja, och nu sitter vi här och skriver……Nu blir vi utkastade för att det ska bli ledarmöte här.
God natt

Vanja, Gustaf B och Alex

Det var underbart kubbväder
Lägrets första vattenkrig
Jo döptes i kapellet
Fika i solskenet