måndag den 21 juli 2003

Vi vaknade i vanlig tid (Tionde vaknade av kapellklockan även det som vanligt). Efter en helt vanlig lektion åt vi en helt vanlig lunch. Därefter diskuterade vi vårt DK-spex. Sedan cyklade vi ner till kyrkan för att öva på kyrkospelet. Vi börjar bli nästan färdiga nu… När vi övat klart i kyrkan cyklade vi hem igen för en inte fullt så vanlig middag; Det var kärleks middag. Mamma och pappa hade fixat bordsplacering i form av små hjärtan. Det var hur mysigt som helst!!
I kapellet hade vi också tema kärlek, och snart ska vi upp och lyssna på dikter och mysiga sånger om kärlek som ledarna valt ut och läste och spelade för oss.
God natt! puss & kram från oss alla på SBG!! 

Andrea, Emmy och Jakob

Dukat för kärleksmiddag
Kärleksmiddag
Kärleksmiddag
Kärleksafton med poesi och musik