söndag 20 juli 2003

Idag har det väl varit en helt vanlig dag, eller kanske inte. Vi hade ju vilodag idag, som vanligt på söndagar, men vi konfirmander var tvungna att ha kyrkospel eftersom vi ligger lite efter med pjäsen. Klockan elva var det gudstjänst med dop i Sundborns kyrka. Vi, sundbornsgänget, hade med oss vår lilla orkester, d.v.s fem gitarrer, Jakob på elbas, Alexander på saxofon, Gustav B på klarinett, och Maja vid pianot. Vi sjöng och spelade några låtar ur vår sundbornspärm, och det blev stor sensation i församlingen!!! Flickan som döptes och hennes familj blev väldigt glada över att vi sjöng och spelade. Sen gick dagen som vanligt med middagsbön, middag, FAFNU, eftermiddagsfika, kyrkospel, kvällsmat, och kvällsaktivitet: brännboll. 

Maja och Vanja.

I väntan på kvällsfikat
Jenny och Erik med flera kvällsfikar.
Vårt dagliga bröd…
Ledargänget. Magnus och Cicci åker, Calle och Sara kommer.