långfredagen den 13 april 2001

Den här dagen började som alla andra. Vi startade med att ha morgonbön i kapellet. Sedan efter att vi hade ätit frukost så gick vi till Sundborns kyrka och var på långfredagens gudstjänst. Vädret idag har varit väldigt fint, men det har blåst kalla vindar. Johan och Hannele har varit jätte snälla idag som alla andra dagar. Vi djurgårdare satt och lyssnade på hockey finalen. Den var riktigt spännande men efter två förlängningar så tryckte Daniel Tjärnqvist in den avgörande pucken. Vi har också gjort påskägg i papier maché. Till slut på dagen så hade vi completorium i kapellet. Nu ska vi snart gå och lägga oss så ”God Natt och Sov Gott”.

Av: Oskar Frisk, Martin Gruvnäs och Maja Evertsén

Alla konfirmander går ut i det fina vädret från kyrkan
Hockey-SM. Spännande, eller…?
Påskpyssel. Påskäggstillverkning.