påskafton den 14 april 2001

<align=”left”>Den soliga lördagen började med att alla konfirmander blev väckta av AL:arna klockan 02.30. De förde oss till ett rum i kapellet som de hade gjort i ordning med levande ljus och filtar på golvet. Där satt vi sedan och sjöng sånger till gitarrspel, tills klockan var 04.30 då Cilla och Johan upptäckte oss. Vi återvände då till våra ”kuddfria” sängar och sov tills det var dags att gå till kapellet för morgonbön. Efter det gick vi till frukosten och sedan hade vi vår första kyrkospelslektion.

Annars har dagen varit lugn med rätt så avslappnat schema. Det har varit skönt eftersom de flesta har varit en aning trötta idag. Men klockan 14.00 straffades vi med FAFNU ( Frivilligt arbete för nattliga utespringare).

Då vi fick olika arbetsuppgifter som t.ex att städa duschar, kratta löv och snygga till grusgången.

Nu i kväll har vi kollat på film och ätit en supergod påsksupé tillagad av Cilla och Lisen. Snart är det dags för completorium i kapellet. Sedan de traditionella godnattkramarna, godnattsagan och godnattsången.

Men nu är det slut för i kväll.

God natt och sov gott!

Av: Elsa Hagdahl och Filippa Frisk

Guldlock och de tre björnarna.
Hans och Greta
Trädgården görs fin av nattliga utespringare