lördagen den 21 juli 2001

Tjabba tjena hallå!!! Efter en händelsefattig natt, då de flesta låg och sov, förutom vissa ansiktsklottrare fick vi en frukost UTAN fil. Sedan följde en jättespännande lektion (som vanligt) om bland annat kyrkoåret. Vid middagen hann vi med att vinka ett sorgligt adjö av våra kära AL:are Jerka, Fredrik, Lisa, Becki, Theres, Ullman och Zandra. Men under dagen har nya tillkommit till gänget. Efter middagen cyklade alla konfirmander till Carl Larsson gården, där vi fick en mycket intressant visning enligt vissa och en mycket uttråkande visning enligt andra (Lars). Sen hade vi disco på kvällen. Med mycket håll igång… och svett! Kvällen avslutades med ett hääääärligt completorium där vissa fick skratta ordentligt efter Evas fetdiggande av den hårda musiken i kapellet.………(ehm) snipp, snapp, slut. Nattinatt

//Lars, Anna å Maria

Besök på Carl Larssongården