fredagen den 20 juli 2001

Direkt efter dagens frukost påbörjade vi vår cykeltur till Falun.Först besökte vi hopptornet för att kolla på utsikten och där väntade även fika. Sedan åkte vi till Stora Kopparbergs kyrka för att prova ut kåpor till konfirmationen. Där fick vi också en guidning av kyrkan och vi fick även gå upp i det höga kyrktornet. Efter det åkte vi till en pizzeria i stan där vi åt pizza. Vi hoppar aldrig över traditioner så även där sjöng vi till bordet. Efter detta hade vi fritid då de flesta gick runt på stan. Sedan åkte vi till Falu gruva där vi blev guidade nere i gruvan, det var en ny upplevelse för de flesta. Sedan påbörjade vi vår cykeltur hem mot gården. Av någon anledning kändes tillbaka vägen mycket kortare. Väl tillbaka till gården blev vi serverade tacos till kvällsmat. Dagens kvällsaktivitet var AL-spexet som var mycket uppskattat. Vi hade mässa i kapellet och nu är det dags för godnattsaga och godnattkramar.God natt och sov gott

// Fredrik och Elsa

Solsken och cykelutflykt – en bra kombination
Första stopp – saft och bulle vid hopptornet på Lugnet
Vi provade kåpor i Stora Kopparbergs kyrka
Kyrkvaktaren Åke Lundin guidade i kyrkan, och spelade orgel för oss.
Vi fick gå upp i kyrktornet
Falubesöket avslutades i gruvan
På kvällen var det AL-spex.
Konfirmanderna bjöd varandra på filmjölk