måndagen den 23 juli 2001

Dan började med svagt solsken och trötta konfirmander. Dagen var omvänd, så vi hade kyrkospel i kyrkan på morgonen istället för på eftermiddagen. detta på grund av en konsert som ägde rum i kyrkan då vi skulle ha haft kyrkospel. till middag fick pastagratäng, jättegod tyckte nog alla. på fritiden förberedde konfirmanderna sitt spex, som de skulle ha senare på kvällen. på lektionen tillade vi på programordningen till konfirmationen. vi valde också ut låtar och psalmer som ska sjungas då. kvällsmat fick vi ugnspannkaka, också god. efter maten hade vi konfirmander vårat spex, då vi drev med AL:arna och ledarna. efter spexet hade vi completorium, och vi sjöng de sånger som vi ska sjunga under nattvarden på våran konfirmation. kvällsfikat kom för ovanlighetens skull efter completoriet och kramar kom som vanligt sist. Ha en bra natt. 

av Johan Albinsson, Cecilia Reuterswärd och lite Malin Bråmer

Konfirmandspexarna sjunger
Konfirmanderna driver med AL