tisdagen den 24 juli 2001

Dagen började med en knepig väckning på arabiska. Namnet på den som stod för väckningen är Hannele, vår kära kofirmandmamma. Efter det började lektionerna som vanligt, och alla konfirmander började att skriva på vår redovisning. Själva redovisningen sker på konfirmations gudstjänsten. På eftermiddagen började dom kreativa konfirmanderna att göra i ordning sina dräkter inför kyrkospelet, som går av stapeln på fredag.På kvällen hade Cilla och Lisen gjort i ordning en kärleksmiddag. Platserna sades vara slumpvis utlottade. Men dom smarta konfirmanderna kom ganska så snart på att så var inte fallet.Av någon konstig anledning så råkade alla ”par” att hamna bredvid varandra. oupsii * Kvällen avslutades som vanligt med completorium, kvällsfika och godnattkramar.

God Natt Fredrik Nordenberg, Calle Axelsson och Malin Petré

99 års microledare, Eric Segerbo var på besök