onsdagen den 11 juli 2001

Morgonen började runt kl:03:00, då AL:arna kom och väckte alla konfirmanderna. Alla konfirmander och AL:are smög ut ur husen för att gå bort till skogen och grilla korv. I skogen tände Björn en lägereld åt oss, där vi kunde grilla korven. Vi åt och sjöng medans en ekorre stod för underhållningen. Det var trevligt! Kl:06:20 kom vi tillbaka till gården, då en del av oss gick till kojs för att få sova ut de sista timmarna som fanns kvar innan det var dags att gå upp igen. Naturligtvis fick alla FAFNU på eftermiddagen, då vi bla fick rensa i rosenrabatten och gräva diken, men det var det värt! På grund av nattens utflykt var i stort sätt alla totalt utslagna, fram till kvällen då vattenkrig bröt ut, och tre konfirmander fördes till Syndabocken!!! (Vi nämner inga namn)!! Senare på kvällen lekte vi olika sorts lekar, bla kramleken och Björnleken!! Innan alla konfirmander och AL:are fick gå och lägga sig, hade vi våra traditionella godnattkramar och en tillsägelse om att vi inte fick passera dörrtröskeln under nattens timmar!! Ha en fortsatt superduperdag, eller rättare sagt kväll

// Ewa Segerbo & Calle Axelsson

Nattens kuddskörd
Rosenhäcken görs fin.