tisdagen den 10 juli 2001

Dagen började som vanligt med solsken, väckning och morgonbön. Frukost med the och macka, men tyvärr fanns det bara hårt bröd så man fick satsa på fil eller gröt. När konfirmanderna hade lektion och pratade om Jesus, arbetade AL:arna och Drängbasen oerhört hårt, inte. Till lunch fick vi oerhört god pizza tillagad av de begåvade matlagarna ”Lisen” och ”Zilla”. Rasten efter lunch startade världens vattenkrig. Anna Pip blev blöt, bl.a. Efter som dagen led mot eftermiddag blev vädret sämre och det började regna. Under kyrkospelsövningen regnade det som värst så nästan inga AL:are behövde jobba. Vi åt igen och det var rester från de gångna dagarna. men precis innan vi skulle be bordsbön, så kom det en ekorre inhoppande igenom dörren. Men han var snart ute igen efter att han blivit rädd för den farliga Drängbasen ”Tumba”. Kvällsaktivitet och vidare grenar på den prestigefyllda tävlingen ”IFSS” (Inget Fusk Schyst Spel), andra deltävlingen. ”Löjmer Hjärtan” kom på en stark andraplats strax efter ledarna. kvällsmat och efter det nattvardsmässa i kapellet.Godnattkram, saga och god natt. Ha en bra dag

/ Anna Stenströmmer och Johan Albinsson

Dagboksskrivande konfirmander
Brödbakande pigmor och piga