torsdagen den 19 juli 2001

Dom flesta blev väckta av kapellklockan och jäktade snabbt ut för den vanliga morgonbönen. På dagens lektion fick killarna och tjejerna ställa frågor till varandra om allt mellan himmel och jord (det vill säga sex). Kyrkospelet idag var lugnt då alla fick öva på sånger och repliker, allt börjar sitta lite bättre nu så det kanske blir ordning på allt tillslut. Dagen har varit hyfsat lugn förutom att en del killar har busat lite grann, hoho. Kvällsaktiviteten var en skön avslappningsstund i bastun vilket var behövligt för vissa stela kroppar. Dagens väder var som vanligt, regnigt men med lite sol till kvällningen, vädret börjar ta knäcken på oss för vi vill ju ha SOL. Utan Zilla och Lisen stannar gården för utan deras underbart goda mat så skulle ingen orka (BF). Nu väntar bara godnattsaga och sång sen ska alla gå och sova. Ha det bra allesammans och god natt på er.

// Jonatan, Mattias och Malin.

I matsalen
När skall vi få se molnen spricka upp?