torsdagen den 26 juli 2001

Direkt efter frukosten åkte vi till kyrkan. Där repeterade vi kyrkospelet, tills middags bönen började. koncentrationen var inte direkt på topp, men framåt kom vi. Efter maten hade vi en kort fritid som många ägnade tiden åt att skriva i minnesböcker.Sedan bar det av till kyrkan igen där vi spelade upp genrepet för AL:arna.Efter kvällsmaten hade vi väldigt lång fritid. Då många skrev i minnesböcker och andra ”softade”, tills det var dags för dagens kvällsaktivitet som var Eldsångare. Efter dom som vanligt sena god natt kramarna fick killarna höra en annorlunda godnattsaga framförd av några AL:are. Fast tjejerna fick bara vanlig saga och sång. Det var obligatorisk sovning, för att vi skulle orka med alltihop. ha en bra natt! 

av: Maria B och Henrik L

Försmak av konfirmationsfotot
Trons-Lasse, dalkarl och fotograf