onsdagen den 25 juli 2001

Tjo flöjt! sol och sol för en gångs skull igen! kyrkospelsträning hela dagen, gick väl inget vidare, hoppas på sensation på fredag! vattenkrig, tjosan vad ovanligt! ledar-spex spex spex spex på kvällen! Otroligt skojiga kattskämt av johan –beröm till dig far. Hundskämten mindre kul men en söt dammvippa iaf som hund. Sebastian fick vatten i kalsongerna genom en tratt. ojoj. Jonatan klarade sig men inte Lars.. ack ack. Fler lekar blev det! Skoj och kvällen slutade med en myyyyyyyyysig godnattsång. Få få dagar tills vi skiljs åt, man börjar nu förstå att man ska åka hem. Väldigt sorgligt… sången var som vanligt vacker och vi ”sov” hela natten. kyss och natt!

Hanna Edström, Sebastian Crossley-Zels, Sandra Lennartsson

Funny Bunny. Frisken tar sig munnen full
Pusstokiga sundbornare får sitt lystmäte under ledarspexet.