Skärtorsdag 20 april 2000

Först blev vi väckta kl. 8.00 och pallrade oss sömniga ur sängarna. Och sen så gick vi upp till kapellet för morgonbön. Sen åt vi en välbehövlig frukost.

Efter frukosten hade vi lektion. Vi ställde frågor omkring kyrkogårdslappar. Sen gick vi upp till kapellet och pratade om nattvarden. Vi fick titta på konstiga platta vita ”bröd” (som lugnt sagt INTE såg ut som bröd). Sen hade vi lektion och bläddrade i Bibeln. Sen var det middagsbön, och sen åt vi.

Sen hade vi ”lek”. Vi gjorde charader och vi lekte ”Björns lek”, vilket innebar att man ska forma sig till olika saker. Vår grupp skulle bli en stövel. Det gick…bra. Sen fikade vi.

Sen hade vi rast i två timmar. Några sportiga var ute och sprang. Andra gick och köpte godis, själv läste jag en bok. Sen åt vi, och här är vi nu. Sen ska vi fira Nattvarden och fika. Sedan blir det godnattsaga, godnattkram och sång och sedan ska vi sova. God natt!

Theres, Malin, Gustaf och Janicke