3 juli 2017

Tjaba tjena hallå alla päron!

Idag så har vi äntligen återförenats och vi har också stött på nya ansikten. När vi alla kommit fram till gården så var det dags att sätta på sig finkläderna och ta farväl av föräldrarna, det var nämligen tid för dop. Oscar, Adina och Lucas var dem tre som skulle döpas. Vi tyckte alla att det var en fin och mysig tillställning, dock så fnissade alla till när ett av dopljusen inte ville antända. Efter dopet så var det dags för kvällsmat, maten smakade väldigt bra tyckte vi. När vi hade ätit upp efterrätten så var det dags för de döptas föräldrar att ta farväl. Nu är vi tillbaka i samma gamla rutin och schemat inleder vi som vanligt med några namnlekar, som alla uppskattar ”väldigt mycket”!

Tack för denna dagen och för att vi får vara här, hälsar Oscar och Isak!

Lägret började med dop för Oskar, Lucas och Adina
Arvid leder kramleken.
Det blev en jättestor gruppkram när Brusan skulle åka hem.