tisdagen den 4 juli 2017

Idag hade vi våran första hela dag på gården nu under sommaren. Vi började dagen med en god frukost sen var det städtävling. Vi hade också en lektion som handlade om livsregler och dom tio budorden. Vi hade middag sen var det våran första fritid. Det var bara tre al:are som fick fafnu eftersom ledarna ville vara lite snälla nu när det var vår våran första dag. Lite senare på dagen hade vi kyrkospel då vi bollade lite idéer men vi kom tillslut fram till ett tema. Sen bjöds det på en lite vattnig korvstroganoff. Sen var det dags för olympiaden där vi hade en tävling i vem som kunde cykla långsammast. Efter det tog vi nattvarden i kapellet och det var väldigt trevligt, just nu äter vi grötbröd det var jättegott… shalom Felicia, Ebba, Hugo, Jesus

Guds fruktiga Birger hälsar till sin mor att han äntligen blivit frälst.

Lektion på vinden
Cykla långsamt-tävlingen. Ebba, Erik och Ester kämpar tappert.
Stilstudie av Arvid.
AL-Simon passerar stora läktaren!