Torsdag 6 juli 2017

Idag började som en helt vanlig dag med morgon bön och frukost sedan lektion. Vad som skulle hända under lektionen var vi inte beredda på. För Kajsa vår präst och lärare hade kokat ihop något med AL:arna. Under lektionen skulle vi ”ta kort som vi missade när vi kom till gården för det var dåligt väder. Så vi satte oss på trappen och Kajsa och Klas tog lite bilder närt AL:arna stod runtomkring och var beredd på att hälla vatten över oss. När de först hällde vattnet på oss var vi chockade sedan var det KRIG!! Vi hade dock svårare att få vatten då de hade låst alla ställen förutom där de själva stod och fyllde på. Så vi fick använda deras eget vatten mot de. Vissa blev mer blöta än andra men vi fick ta en ordentlig dusch och sen fortsätta med den vanliga dagen.

// Lucas och Meia

Amanda och AL-Tesla plockar blommor under FAFNU:n
Kvällsaktiviteten var dragkamp
Grusgångarna blev fina och ogräsfria
Både AL och konfirmanderna blev blöta i det fina vädret!
AL:s vattenbas
Meia tyckte att vattenkrig var en härlig lektionsuppgift
Våra söta konfirmander!