onsdagen den 5 juli 2017

HEEEJJJJJ!!!!!!!!!!!!! Idag fick fick vi 15 min sovmorgon. Vi hade brandövning och Ellen avbildade Jesus på whitebord tavlan, vi pratade för övrigt om Jesus(with the good eyebrows). Sen var det lunch och vi fick pannkakor, väldigt festligt. Sen så var det dags för rast och alldeles för många hade fafnu, men vollybollplanen blev iallafall fin. Sen så hade vi kyrkospel med mycket argument och sedan var det dax att äta middag. Efter middagen så lekte vi många intensiva lekar och AL FÖRLORADE MOT KONFIRMANDERNA!!!!!!! Sen var det kapell och sedan kvällsfika såklart. PUSS PUSS alla läsare<333333

Tjolahopp!
Ellen och Amanda plus Fredrik XD

Kajsa gjorde sin inövade rutin som brandlarm vid utrymningsövningen
Kyrkospelsövning
Så här kul är det på kyrkospelet!!
Kvällsaktiviteten var ”Capture the flag”