Fredag 14 juli 2017

Hej alla SBG-lovers!

Agnes och Erik är tillbaka. Och Ella.

Idag var en helt vanlig dag förutom att det var en väldigt sportig dag idag! På fritiden blev alla meddragna till fotbollsplanen, och vi spelade fotboll helt enkelt. Fast jag(Agnes) solade, det var härligt. Sedan på kvällen var det Olympiad och vi spelade volleyboll. Arvid vill förresten hälsa till sin långdistansflickvän. Hon bor i framtiden. Anyways, Biff Strong Enough vann som vanligt. Jag(Agnes fortfarande) har tagit över hela detta inlägget då de andra verkar prata om andra saker. Men det är bara bra för annars skulle Erik bara börja bråka igen. Vi hann inte klart med volleybollen då det tar ett tag för alla att möta varandra, så vi kommer att fortsätta en annan dag. Så tekniskt sätt har mitt lag inte vunnit…men vi ska! Sven kom precis förbi och det han hade att säga var: ”Hej mamma.” Hoppas Svens mamma läser detta och bli glad.

Mer intressanta saker har inte hänt idag…Erik förstörde sin röst i falsett, färgen på Ellas fidgetspinner börjar gå bort, och Tumba ramlade och gjorde nästan en bakåtvolt…eller…en kullerbytta. Tobias hälsar också till sin mamma.

Erik hälsar till sin familj, sina fans och sin katt Geisha<3 Ella hälsar till Andreas, jag vet inte vem detta är, men hoppas att han blir glad.

byeeee

Isak och Ellen tyckte det va kul med vattenkrig
Franz får in en fullträff
Tumba kanske trodde att han gick säkert… Det tyckte inte Stina
Husmor Stina på gång med maten
Arvid förklarar volleybollen

Emil, Daniel, Ida och Clara har just vunnit en poäng i volleybollen
Isak och Erik