Lördag 15 juli 2017

Vi gick upp som vanligt och hade morgonbön precis som alltid. vi sjöng för Frida och Felicia som båda fyllde år. ledarna hade som alltid hittat på en ganska skojig födelsedagssång. Senare på förmiddagen så hade vi kyrkospel istället för lektion. Lektionen hade vi istället på eftermiddagen. sen var det lunch. idag var det restfest. Vi njöt av solen och satt ute och åt. Strax efter lunchen så var det äntligen dags att hämnas på alla al:na genom att krossa dom i ett underbart vattenkrig. vi var alla genomblöta och så var alla al:ar. efter det hade vi den efterlängtade lektionen med bara Anna och Sven. Vi snackade om jämställdhet runt om i världen. Vi hade sedan e kort rast och sen fika. Sen hade vi kvällsmat tillsammans. Vi fick tillbaka mestadells av våra kläder som vi tvättat. vi städade sedan gården en stund och hade lite fritid. sen så började vi förbreda verkstadsmässa då vi skapade våran egen mässa.  alla delades in i grupper och hade ansvar för olika delar. Nån grupp gjorde en teater. en annan bakade nattvardsbröd och pressade vin. det var allt väldigt mysigt. Och nu skriver vi detta under kvällsfikat. Snart är det läggdags och alla ska sova lungt och djupt.

Franz, Josefin