lördagen den 11 november 2017

Hej alla föräldrar och nära och kära!

Idag började vi våran dag med att bli väckta med världens ”finaste” godmorgon-sång. Sen fick dem lata sova vidare och andra fick göra sig i ordning. 45 min efter väckning ringde kyrkklockan och det var dags för morgonbön. Sedan var det frukost. Efter det var det lektion, där vi fick göra våra egna frälsarkrans-armband. Sedan var det fika och efter det fick vi lära oss om vad varje pärla symboliserar.

Efter det var det dags för middag med en middagsbön före såklart! 🙂 Efter ca 1 timme gick vi ut på en tipspromenad ute i regnet som ledarna förberett, varenda grupp gick fel och vi var dyngsura och iskalla när vi kom hem. Men som tur var fick vi fika som belöning. Ok, vi får egentligen fika hela tiden men det lät bättre att säga att det var som en belöning..

Sen hade vi en till lektion där vi lärde oss om kristna symboler. Efter det var det kvällsmat och sen massor av roliga lekar och aktiviteter som gjorde att vi kom närmare varandra. Efter det ringde klockan och vi hade ett completorium. Direkt efter det var det kvällsfika och nu sitter alla på vinden och har det roligt tillsammans. Snart är det kramdags och natti natti.

Tack för att ni har läst våran blogg idag!

Kramar från:

Wilma, Anton och Vera och såklart alla andra på Sundbornsgården.

Genomgång av alla pärlorna i Frälsarkransen.
Hela förträffsgänget! Vi saknar Simon S och Klara!
För första gången gick konfirmanderna tipspromenaden baklänges. Fast det var inte riktigt meningen.
Grått och lite regnigt, men mysigt!
Hela kvällen blev det lekar på vinden. T ex levande memory.