söndagen den 12 november 2017

Tja tja bloggen!!!!!!!!!!!

Vi började morgonen med gitarrspel och sång från Magnus och Stina. De framförde When you say nothing at all med ”roman keating” (om det stavas så?).

Sedan så blev vi bjudna på frukost och Irma blev ledsen för att det goda brödet tog slut. De flesta åt gröt och fil förutom vissa som åt vitt, rostat bröd.

Sedan så städade alla sina rum. Det gick ganska fort och alla hjälptes åt ganska bra.

Efter det så tog vi en promenix till kyrkan för att delta på högmässan. Där tog nästan alla nattvard och de som inte gjorde det blev istället välsignade. Nattvarden smakade olika från person till person men de flesta tyckte den var ganska så äcklig. Utan vinet så smakade den typ ingenting, man kan jämföra smaken med smörgåsrån.

När vi kom tillbaka efter det så lekte vi kortleken och alla tyckte den var rolig. Gustav vann.  Efter det åt vi lunch och det var ”rest fest”. Vi avslutade med att krama varandra och säga hejdå.

Vi har haft en jättekul förträff och det känns som att alla känt varandra mycket längre än två dygn. Till nästa träff hoppas vi att vi ska lyckas med att smita ut på natten utan att Oskar kommer på oss ?

pusspuss alla ledare och konfirmander, ni är bäst <333

/Irma, Wictoria & Gustav

Vi hann leka lite på söndagen också. Kortleken är alltid kul.
Konfirmandgänget. Till påsken blir vi ännu fler, för då kommer Klara och Simon S också! Det gillar vi!