onsdagen den 28 mars 2018

Hej alla nära och kära!

Igår kl. 18 välkomnades alla konfirmander med varma kramar från alla AL och ledare. Efter att alla hade hälsat på varandra var det dags för kvällsmat och vi njöt av den goda tacon. Sedan lekte vi en del namnlekar för att lära känna varandra bättre. Det var väldigt kul men vi blev snabbt avbrutna av kapellklockan, som signalerade att det var dags för Completorium. Efter det åt vi ännu mer mat i form av kvällsfika. Klockan elva togs vi emot av godnatt sång, godnatt kramar och lite småprat med pappa Olle. Eter många om och men låg (de flesta) i sängen och vi var redo för nästa dag.

Kramar från alla konfirmander, ledare och AL.

Sofia, Alice och Anton

Påskens första samling på Vinden.
Stina instruerar inför skapandet av altarduken

Många händer tillsammans bildar mönstret på årets altarduk
Vi beundrar resultatet av kvällens skapande.