Måndagen den 2 juli

Hej våra allra käraste läsare<3<3<3<3

Idag har vi alltså anlänt till gården och det är för många ett kärt återseende. Förutom att ha ett stort kramkalas till en början skådade vi alla när Felix, Ebba och Tuva döptes. Det var en fantastisk ceremoni och vi tror att dom gillar att vara döpta. Vi hoppas att många andra dörrar öppnas för dom.

Efter dopet bytte många om från sina fina kläder till fula kläder och vi avnjöt en fantastisk kvällsmat bestående av Lax och wok. Vi fick också efterrätt och där bjöds det på kladdkaka med hallonsås. Dock gillar inte Irma hallon, Linn är gluten och Sälen är på diet. Så ingen av oss fick ta del av den fulländade upplevelsen.

Efter maten bäddade vi och sedan körde vi lite traditionella lekar. Namnlekar var mest i fokus, så nu kan vi allas namn. Vi kan även vår nya konfirmands namn och han heter Tristan. En jättetrevlig fin pojke tycker vi och alla känner sig väldigt välsignade!

Sen hade vi såklart kvällsbön och den var lika mysig och tillfredsställande som vanligt. Sälen gick som vanligt direkt, eftersom att han har otrolig abstinens för att han inte har simmat sen igår. Otroligt hemskt!

Nu har vi kvällsfika men skippar det för att sammanställa ett så perfekt blogginlägg som möjligt. Som avslutning så hälsar Frida till sina päron så att de inte gråter allt för mycket ;).

Inatt ska vi ut och leka eller aa nej det va inget heh. Hejdå.

Puss på er alla fina, ha en riktigt regnig sommar!

/Linn,Irma,Sälen (kanke mest irma)

Vi började lägret med dop för Felix, Ebba och Tuva.
Efteråt blev det kramkalas.
Felix, Ebba, Kajsa doppräst och Tuva
Namnsorteringsleken hjälpte oss att lära oss alla namn.