Tisdagen den 3 juli 2018

Brandövning. Utrymning av övre Tionde.Idag vaknade alla och var väldigt trötta (vi var inte uppe på natten alls hehe). efter att alla hade vaknat var det dags för morgonbönen. Denna dag var temat Melodifestivalen och det var rätt roligt faktiskt. Sedan blev det frukost och alla var som döda av sömnbrist. Efter en fantastisk frukost var det dags för städtävlingen. Alla i mitt rum övergav mig (Lucas) och det resulterade i att jag var den ända som gjorde något och vi fick en 1/5 och rummet med Tristan och etc. fick en 1,5/5. Så det går inte jättebra för kilarna men tjejerna fick alla 4/5 eller högre. Efter den helt horribla städtävlingen var det dags för lektioner. Idag handlade det om de 10 budorden och livsregler. Enligt mig var det rätt intressant men de andra höll på och somna. Fikan kom efter och vi fick kex och äpplen. Middags bönen var gjord av Julia, Frida, Sälen och Märta, den handlade om rulltårta så de hade en rulltårta på altaret. Direkt efter det så fick vi potatisbullar med lingonsylt och sallad. Vanligtvis skulle vi ha haft fritid men eftersom Sverige spelade VM kl1600 så flyttade vi det dit och istället hade vi kyrkospel tidigt. Men innan matchen skulle vi äta fika. det blev chokladbollar och saft men AL:arna satte något i dem så att de smakade väldigt äckligt. Ifall ni inte såg det var det en väldigt tråkig match och det blev 1-0 till Sverige med hjälp av ett självmål. När matchen var slut så åt vi kvällsmat och det var pizza vilket var super gått! (Tack alla i köket). Efter det hade vi brandövning och det gick på 1min och 46 sek (tror vi). Sedan målade vi flaggor med våra olympiadlag och efter det så hade vi en svettig match av capture the flag. Vi stack sedan till kapellet och hade det mysigt men många började gråta. Nu har vi ätit fika och det blev mackor.

Hejdå hälsar Lucques, Tristan, Skrållan jag vet interiktigt varför hon är med i denna del men hon hälsar att hon skrev hela inläget(det var egentligen Lucques/Lucas)  och Lulu som skrev början som vi raderade.

 

Birger kör brandmansgreppet under utrymningsövningen.

Kajsa agerar brandlarm.
Återsamling efter utrymningen.
Olympiadlagen fick måla sina lagflaggor
Åttondelsfinal i fotbolls-VM. Seger för Sverige mot Schweiz. Hurra!