Måndagen den 9 juli 2018

God kväll!

Idag har vi varit i Falun!!!  07:30 väcktes alla konfirmander vilket är tidigare än vanligt, vilket var kul, ha ha ha. Sedan skyndade alla konfirmander och AL till kapellet för en morgonbön. Därefter åt alla trötta konfirmander frukost och sedan var det dags att cykla till Falun. Vi cyklade i ungefär 1 timme innan vi till slut nådde Falun. Mer specifikt Lugnet där vi spelade minigolf och tittade på hoppbackarna. Efter det cyklade vi till en pizzeria och åt oss ordentligt mätta och feta. Vi cyklade sedan i några minuter till ett shoppingcenter där de flesta köpte stövlar inför besöket av Falugruvan. Där köpte även jag, Anton klistermärken till min minnesbok för 105 kr. Vilket jag erkänner var väldigt onödigt. De var inte speciellt bra heller. Vilken scam. När vi kom till gruvan fick vi en guidetur av en väldigt trevlig man som hette Arthur och han hade även en väldigt skön dialekt. Vi var faktiskt till och med nere på 67 meters djup. Vilket Fredrik tycker var väldigt ballt. Nej, ursäkta jag menade Felix. Jo just det vi lämnade Tristan i Falun för att det var nice. Ha ha nej vi skojar bara.  Efter det cyklade vi ännu 1 timme tillbaka till Sundbornsgården. Alla konfirmander var tvungna att duscha i kallt vatten eftersom alla AL hade tagit slut på varmvattnet. Så, det var nice. Vi avslutade dagen med kvällsmat, completorium, kvällsfika och såklart godnattkramar.

Hälsningar, ANTON (-=Sälen a.k.a Henrik och Felix.

P.S. De andra hjälpte inte till så mycket med bloggen. // Anton

Fika vid hoppbackarna på Lugnet
Märta och Frida i toppen av hopptornet.
Minigolf med Falukorv
Vi lunchade på en pizzeria
Efter lite ledig tid med shopping tittade vi på Kristine kyrka
Dagen avslutades med en guidad tur i Falu koppargruva.