Söndagen den 8 juli 2018

Tja Tja bloggen:)

Nu har första veckan gått och det har gått så snabbt. det har kommit och gått AL:ar och ledare under veckan.

Vi har under veckans gång gått en lååång promenad, haft världens mysigaste massagestund. kyrkospelet är i full gång och vi har under veckans gång haft många trötta människor men vi piggar upp varandra.

Idag började vi med sovmorgon eftersom  att det är söndag och det började med att mamma (Agnes) och Sven framträdde en UNDERBAR sång! Efter frukosten begav vi oss till Sundborns kyrka. Dagen fortsatte som normalt förutom lektionen som gick bort. På kvällen delades vi in i grupper och utförde samarbetsövningar med inriktning kommunikation och hur man är mot varandra. Nu äter vi kvällsfika och vi hoppas att alla får en god nattsömn eftersom vi ska cykla in till Falun imorgon.

Puss o Kram skumbanan, Vera, Tuva och Sälen ;3

Gudstjänst i Sundborns kyrka
Kyrkfika

Samarbetsövning