Onsdagen den 11 juli 2018

Älskade pärrron!

Så här tyckte Emil den äldre att vi skulle skriva (läs med grov stockholmska): ”Tjatja bloggen idag sprang vi runt med värsta ögonbindlarna och vi vet inte riktigt vad som händer…” etc etc

Back to the future

Idag upplevde vi något mycket omänskligt när en kamera tittade fram i kapellfönstret under kvällens completorium. Det visade sig att det var självaste Tumba som balanserade på en lång och ranglig stege utanför fönstret. Allt för instagram. Shoutout till den förresten : ifss_konfirmation. Och till Luqueas: luckas_2003. Anton och Erik hälsar mamma och pappa. Och Eriks katt.

Idag var det varmt och god mat. För det är vegetarisk vecka tjoooohhoooooo!!! Å sen mensar alla livmoderbärare på gården men Gud är ju med oss så det går bra. Fast igår var det soppa+pms så alla grät i alla fall.

Pusselipuss och sundbornskram, skumbanan.

Nu ska vi kolla armbrytningsmatch. Hejdå! Line, Anton och Skrollan.

Morgonbön vid härbret.

I väntan på guidning på Carl Larssongården
Utanför Carl Larssongården
Upplevelsevandring ”Frälsarkransen”