Torsdag den 12 juli 2018

Tjabba tjena hallå bloggisen!!!

Idag har varit en helt vanlig men ändå fantastisk dag. Vi blev väckta av tre galna katoliker som stormade in i våra rum med piskor och dopvatten i högsta hugg. Sängarna blev blöta och med lite sura miner samlade vi våra tankar och började dagen. kapellklockan ljöd och vi samlades för morgonbön. Efter det serverades som vanligt en fantastiskt god frukost, kuddar och täcken vart utdelade till nattens äventyrare (bara AL denna gång).

Lektionen var lite annorlunda då vi fick kommunicera utan att använda ord i en övning och bara med ord i en annan. Denna vecka har  vi fokuserat mycket på samarbete och det satte oss på prov flera gånger under dagen. Världens ösregn bröt ut och flera av konfirmanderna fick sina hår klippta i det härliga vädret. Snedda men i håret men glada i ögonen rörde de sig mot ljudet av pinglan och kyrkospelen drog igång.

Under kyrkospelet började rekvisita skapas till vår fantastiska pjäs som alla föräldrar och släktingar, kanske till och med vänner, kommer få se. Några gjorde klart den fantastiska dansen och alla lärde sig energiskt. Eller ja, alla förutom Sälen som stod och log sitt stela leende.

Våran kvällsaktivitet bestod av den så efterlängtade fortsättningen av volleybollturneringen. Smutsiga men glada efter de röstförstörande hejar-skriken rörde sig alla mot completoriumet och sedan till FIIIIIIIIIIIIKAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!!! Och det är där vi befinner oss nu. Som ni ser har dagen gått som på räls och nu följer några personliga hälsningar.

Linn hälsar till sin mamma, pappa och familj. Lärkan vill hälsa till sina råttor och alla andra familjemedlemmar. Sist och kanske minst vill Simpan hälsa att det suger att skriva blogg.

Vi hoppas att ni gillat detta blogginlägg och att ni kikar in snart igen.

MVH// Linn, Lärkan och en sur Simpan som flydde fältet för ungefär 10 min sedan.