Tisdagen den 17 juli 2018

Hejsan svejsan lemoncurd!

Kan ni gissa vilka som är tillbaka? Svaret kommer i slutet om ni inte listat ut det än. Idag är det tisdag och på lördag är det konfirmation vilket betyder att det är mycket förberedelser till det. Vi blev väckta av kastrullslammer och efter det morgonbön. Frukosten var väldigt seg för de flesta efter nattens bravader ( i härberett igen woho), flera dk:s men även al hade under natten blivit av med deras kuddar vilket menas med att de har fått fafnu. Efter frukosten så var det dags för lektion och det enda vi jobbar med är att förbereda oss till konfirmationen, vi ska inte berätta för er vad vi planerar.

Sedan var det middagsbön och middag, det blev tacos. En stor succé blev det och maten tog slut snabbt. Efter det var det fritid men Wilma hade inte fritid utan fafnu och fick istället slita i över trettio graders värme, Tuva hade inte fafnu utan var istället och badade. Sedan var det fika och de flesta försökte pluggade in sitt manuset till kyrkospelet som vi fick igår kväll (ont om tid jaaaaa).

Nu när lägret börjar lida mot sitt slut är väldigt många sjuka, värmen gör inte saken bättre utan skapar solsting och gör att man måste dricka mycket.

Sedan satt vi alla dk:s på cyklarna och begav oss till kyrkan för att öva på kyrkospelet. Det tog lång tid och vi hann inte ens igenom hela manuset innan vi behövde åka hem till kvällsmat. Det serverades fjällpasta vilket inte var en hitt hos just oss (Wilma och Tuva) men vissa andra gillade den. Efter det var det kvällsaktivitet och vi började med att dansa bugg med Olle som coach. Sedan kom suprisen och det var att vi skulle åka och bada!! Vi åkte ner allihopa till vattnet och där serverades det läsk, snacks och frukt. Vi badade och hade en supermysig stund i solnedgången med hela gänget. Vi (Tuva och Wilma) gillar att leka med blåleran som finns vid vattnet. Vi brukar även kriga med andra och Tuva hade otuven (hahaha) att bli insmord med hemsk blålera (som är dock väldigt mysig).

Efter det kom vi hem till mässa i kapellet och sedan kvällsfika. Nu ska vi göra en mycket rolig sak som kallas lappleken, ni får se vad det är om ni konfirmerar er här eller om någon du känner berättar för dig 😉

Puss och kram lemoncurd;;))))))

Från era favoriter Wilma och Tuva löv u gajs<3

Buggkurs med Olle

Mys vid badplatsen

Mys vid badplatsen