Måndagen den 16 juli 2018

Tja tja bloggen!

Idag väckte Molle oss med den franska nationalsången, antagligen eftersom de vann VM. Sedan hade vi en helt vanlig förmiddag MEN PLÖTSLIGT KOM DET ÄNNU ETT VATTENKRIG!!! Det var en blodig strid med armar och ben om flög. DK-killarna gjorde ett taktiskt beslut och gömde sig i härbret och tjejerna klättrade uppför brandstegen upp till Biskop. (ett rum i stora huset) Till middag åt vi korv-stroganoff med ris vilket var smaskigt. Till kvällsmat hade vi mysmiddag, det innebär att alla var fint uppklädda. Vi åt spaghetti och köttbullar. Därefter la vi oss mysigt på vinden och ledarna läste texter och vi lyssnade på musik som de valt. Vi låg där i ungefär 1 timme och efter det var det completatorium. sedan åt vi kvällsfika där vi fick aliciebröd. Snart blir det godnattkramar och sömn eller……

Puss puss godnatt

Vera, Felix och Frida

Vattenkrig

Mysmiddag