Långfredagen den 19 april 2019

Idag blev vi väckta av att två al:ar kom och slog med kastruller, vilket ingen tyckte om.

Eftersom det var långfredag idag så gick vi till kyrkan, vilket var väldigt mysigt, sedan fick vi gå till den fantastiska paletten. Där köpte vi massa godis, läsk och allt sånt vuxna inte vill att vi ska äta för mycket av. När vi kom till gården satte vi oss ute i vårvädret och njöt och pratade samtidigt som vi åt oss mätta på godis innan middag.

Idag hade vi bestämda platser på middagen för att alla skulle lära känna alla lite bättre, det gick super!

Efter vår fina middag hade vi turen att ha en kortare lektion. Prisa Gud!

Vi hade kyrkospel sen, fett me skoj. Det var i två timmar och vi vart indelade i grupper och så skulle vi återskapa en berättelse utan att berätta vad den heter, men man fick prata så det var inte charader.

Efter kvällsmaten och kyrkospelet blev vi i grupper med al och dk blandat sen gick vi runt i stationer och snackade om mobbning, man trodde det skulle vara fett deprimerande, men det var fett kul och vi flöt iväg väldigt mycket på helt random saker.

Vi gick till kapellet på completorium och det var som vanligt jättemysigt.

Och nu sitter vi och skriver här medans vi blev berövade att äta fika vid ett vanligt bord.

Med välsignade hälsningar,

Hedvig, Alice och Leia

Stora delen av gänget samlade utanför Sundborns kyrka inför Långfredagsgudstjänst.
Hej då-kramar!
Samling inför Via Dolorosa.
Det blev många och långa och viktiga samtal kring bilderna i Via Dolorosa.