Måndagen den 1 juli 2019

Den första dagen på Sundborn har gått ganska fort. När vi kom hit fick vi ett gott välkomnade av våra konfa-föräldrar, AL och ledare. vi blev väldigt glada och det var roligt att se alla igen. Alla packade in sina saker i husen och sedan ringde klockan. Vi skulle leka lite lekar på övervåningen och vi led av en 1 timmes lång namnorm med djur. Efter namnormen åt vi kvällsmat, vilket var tacos, det uppskattades av de flesta. Vi hade sedan lite fritid och efter det väntade completorium. Nu har vi bara haft lite kvällsfika som vi blev bortdragna ifrån för att skriva detta. Sedan är det bara att gå och lägga sig efter godnattkramarna.

Alice, Edvin och Hedvig (med moraliskt stöd från AL)

Konfirmanderna anländer till gården.
När man blir glada att se varandra vill man stå tätt ihop.
Arvid och Max introducerade nya lekar för oss, men de ser likadana ut på bild som de gamla.
Levande tavla.