Torsdagen den 4 juli 2019

hej hej från glada dk och al

Idag vaknade vi knappt eftersom Tobbes väckning sööööög så vissa sprang så in i bomben från sina sängar till kapellet för att hinna i tid till den sannerligen härliga morgonbön. Det blev det vanliga till frukost. sen skulle Tobbe med glädje dela ut alla kuddar efter nattens bravader. (jag gillar Tobbe)

Efter frukosten blev det en härlig lektion med mycket kunskap. efter lektionen blev det middagsbön. Sen blev det KORVSTRÅGANOFF till middag och jag kan sannerligen säga att det blev otroligt gott dock så var riset lite okokt men det va lugnt. Efter middagen så körde vi fafnu. Vissa skulle bära stenar till en stor frälsarkrans och vissa städade Arvids bil. Sen blev det kyrkospel och vi gjorde rollspel. sen blev det kvällsmat, till kvällsmat blev det fjällpasta med bacon. Sen målade vi  flaggor åt våra olympiad lag. Sen blev det kompletorium och då lovade Arvid att han skulle spela brusa högre lilla å men det gjorde han inte, och nu är vi här.

Harald, Klara och Emma

Kuddutdelning vid frukosten.
Flaggtillverkning!

Resultatet av den kreativa flaggövningen. Nu kan Olympiaden dra igång på allvar!