Fredagen den 5 juli 2019

Dagen började med dancing queen som väckning efter en härlig och välbehövd absolut sovnatt. Eftersom det var sovnatt så fick vi en halvtimme sovmorgon. Därefter hade vi en morgonbön och sedan frukost.

På lektionen presenterade vi våra texter om allas hemförsamlingar och dop. Under fikat fick vi vattenmelon, kex och saft. När lektionen var slut hade vi middagsbön som hölls av Edvin, Lisa, Hugo och Klara. Den var väldigt fin. Till middag var det RESTFEST! Då satt vi blandat AL/DK och det var riktigt mysigt.

Eftersom det var sovnatt hade ingen fafnu, så på fritiden åkte många till paletten och en del gjorde annat mysigt. Innan kyrkospelet började åt vi fika igen och då var det nachochips, saft och sockerkaka. På kyrkospelet pratade vi om scener vi vill ha med i pjäsen med hjälp av några AL (Tack <3).

Till kvällsmat var det den godaste maten vi fått hittills detta läger. Det blev fiskpannetter. Som kvällsaktivitet/olympiad hade vi cykla långsamt tävling, det blev mycket hejarop och spänning innan vi sedan hade completorium. Egentligen skulle vi haft mässa men Kajsa var inte här. Simba och Klara hade målat jättefina stenar som har ställts vid kapellets altare till minne av Molly.

Erik vill hälsa till sin katt och sina fans, Johanna vill hälsa lycka till till Ajmelajn, Hugo och Malla vill också hälsa sina katter, AL Hugo vill hälsa till Jesus att han inte vet, Elliot vill hälsa till sin hund Bonzi, Millan vill hälsa till sina DK18 söner, Lukas vill hälsa till sin gulliga hund Miso, Max och Arvid vill hälsa chicken and corn och Maja vill hälsa till farmor och Edvin.

Hejdåååå från Maja, Hugo, Hugo, Johanna, Malla och Elliot, vi ses imorgon :)))))))

En av hejarklackarna som hjälpte de långsamma cyklisterna till stordåd.