Onsdagen den 10 juli 2019

Tja tja bloggen, konfirmandbarnen här med de allra hetaste nyheterna från SBG!

I morse var AL så snälla att de väckte oss genom att dammsuga våra rum, trodde vi… Dammsugaren startade men istället för att dammsuga golvet attackerade Lärkan, Ozzy och Simon oss med dammsugarna samtidigt som de jagade spöken och spelade ”Ghostbusters” på högsta volym. När de äntligen lämnat rummet fortsatte vi deras påbörjade städning, eller inte… Som vanligt plingade det i alla fall för morgonbön och vi traskade till kapellet för att sjunga en trudelutt.

Frukosten serverades som vanligt och därefter var det dags för lektion. Idag skrev vi bland annat egna trosbekännelser och pratade om treenigheten. Likt varje annan dag var det fika mitt i lektionen och när vi var klara ringde det för middagsbön i kapellet. Till middag idag serverades det broccoli och ädelostpaj. Hugo tyckte kanske inte att maten var den bästa eftersom han inte gillar broccoli, men han åt i alla fall kanterna. Vi andra tyckte att maten var god! Efter maten var det fritid. Några drog iväg för att bada medan vissa andra gick till fotbollsplanen för att spela fotboll. Några var kvar på gården och snaskade på godis och snacks som de inhandlat på Paletten.

Till eftermiddagsfika hade fantastiska AL:are gjort kärleksmums som serverades med saft. Sedan hade vi kyrkospelslektion. Idag skrev vi klart manus, vissa arbetade med dansen och några jobbade med att skriva en rapp. Kvällsmat serverades och alla åt med god aptit trots att riset blev utbytt på grund av något brända korn. Detta var ingenting Hugo bekymrade sig för då han åt med god aptit.

Efter kvällsmaten blev vi konfirmander ombedda att ta på oss skor och ögonbindlar och lägga oss på vinden ovetandes om att vi skulle ta oss an den ”å så beryktade” trosvandringen. När vi låg på golvet och lyssnade på stämningsfull musik.. Nu ringer det för godnattkramar så vi hörs imorgon! tobias är bäst

#LÄRKKOLEN #HÄLSNINGARFRÅNLUCKQUEAS #MOLLESTÅROCHKONTROLLERARVÅRTEXT #BÄRGARNÄROCKSÅHÄR #ZIGGEZIGGEZÄG

Puzz puzz!

/Sigge med hjälp av Lärkan, Bärgarn och Johanna.

Digitalisering har nått Sundbornsgårdens kök. Tumba tar datorn till hjälp för att fixa broccoli- och ädelostpaj.
Trosvandring: Frälsarkransen.
Godnattkramar!