Torsdag den 11e juli 2019

Hälsningar till Millan från borgen.

Tobbe är bäst

hola

Idag blev vi väckta av gusz och CO, som spelade gitarr och sjöng lite, sedan var de morgon bön, idag var de våra föräldrar , Molle och Lisa som hade gjort morgonbönen. Deras tema var att man skulle bli mer peppad och att man skulle få mer energi, eftersom att vi är många på gården som är trötta. Sedan var det dags för frukost. Efter frukosten då hade vi kyrkospel där vi bestämde vilka roller alla skulle ha in kyrkospelet.

efter kyrkospelet så hade vi middag (lunchen) efter middagen cyklade vi till Carl Larsson gården. det var väldigt varmt och soligt. men det var en rolig utflykt. det bästa var glassen efter. när vi kom hem hade vi lite fritid och många var ute och solade. sedan åt vi kvällsmat. Vi fick KÖTTBULLAR!!!!!?!! Efter det så var det dags för kvällsaktivitet. då hade vi olympiad. Det var väldigt spännande och roligt.

sedan hade vi complitorium och nu har vi kvällsfika.

Puss och kram skumbanan

Adiós amigos.

jag  vill bara säga att simon peterson är så snygggggg

Och att Erik och Amandas Tekakakor är det bästa vi har smakat! Bästa HPs är ni <3

Vi vill även säga att  Vera är den bästa TP:n (tvätt piga) vi har och hon är bara bäst.