Lördagen den 13 juli 2019

Hej hej allihoa!.

Idag blev vi väckta av AL:arna som hade en överraskning till oss, Hemligt, hemligt! Till frukost fick vi konstig havregrynsgröt, filrutor, och cornflakes. Efter frukost hade vi lektion med Oskar, då pratade vi om könsroller, relationer och förhållandet till en själv. Under lektionen blev det fika med gröna bananer (inte gott). Efter lektionen höll Maja, Sigge, Emil, Leia och Jessica i middagsbönen. Sedan blev det middag med FELIX GULASCH och BAGUETTER. Hugo var den enda med fafnu efter middagen för att han däckade i herbrett under natten. På fritiden badade AL och DK. Jag tränade faktiskt mamma (HUGO). Några DK tjejer hade duschfest (WHOOP WHOOP). Efter det var det kyrkospel med Arvid för Max orkade inte med oss, vårat kyrkospel har börjat ta sig nu :). Idag gick vi igenom nästan hela kyrkospelet och dansade lite. Sedan var det mat IGEN (förvånad?). Till Kvällsmaten blev det lax med potatismos. Efter det gick vi skallgång på gården för att städa bort allt skräp. För imorgon är det SBG dagen!!! Och då får vi besök för att vi ska hålla gudstjänsten här. Men det vi är mest taggade för imorgon är Ponix och Toms DOP! Under kvällsaktiviteten körde vi jorden runt och sedan badade alla igen. När vi var och badade var det även några som träffade en pundare från hellmopers, han var nog inte helt nykter (shoutout Melker!). Nu har vi ätit kvällsfika, det blev FILRUTOR. Tom har huggit ner träd och byggt kors.

Vi ska hälsa från Borgen till Millan, trippel E vill hälsa till Irma att hon ska skynda hit och Hugo är tacksam

Hejdå kära läsare, hoppas ni mår bra från Hugo, Maja, Hedvig och Tom!