Söndagen den 14 juli 2019

Tjatja bloggen!!

Idag var det Sundbornsgårdens dag och därför så höll Sundbornskyrkan sin gudstjänst på Sundbornsgården istället för i kyrkan som vanligt. Det var därför mycket viktigt att det skulle vara städat ute på gården och i alla rum. Så alla konfirmander fick därför städa sina rum extra noga ifall det skulle komma besökare och titta där. Sedan efter gudstjänsten så var det kyrkkaffe med kaffe, saft och kakor.

När kyrkkaffet var över så hade vi en liten stunds fritid innan  middagen, och till middag så var det pannkakor med jordgubb och hallonsylt.

När middagen sedan var över så hade vi dop för två konfirmander, Phoenix och Tom. Under dopet så fick de varsina dopljus och vi sjöng som sånger som var speciellt utvalda av Tom och Phoenix. Och när dopet var slut så fick vi tårta, kaffe och saft.

Sedan hade vi kyrkospel, då vi övade på dansen och gick igenom alla scener i pjäsen med manus. Medans vissa övade så höll andra på med att gör rekvisita för pjäsen som kläder och annat scen material.

Sedan hade vi en kort fritid fram tills kvällsmaten där vi blev serverade lasagne och glass till efterrätt.

Därefter var det dags för kvällsaktivitet där vi hade en olympiadgren, den gick ut på att man skulle skriva fem egna frågor i sin grupp och sedan så hölls en frågesport med alla frågor och sedan rättades de av de andra grupperna.

Hälsningar till Millan från borgen och Melker från Edvin. Jag ska även hälsa till Linda Haglund från Lärkan och såklart Eriks katt.

Musikerna repar inför gudstjänsten.
Kajsa hälsar välkommen till Sundbornsgårdens dag.
Kyrkkaffe
Dop för Tom och Phoenix.
Tom och Phoenix kramas om efter dopet.