Onsdagen den 17 juli 2019

Hej bloggen.

Idag var första dagen vi fick en bra och normal väckning. AL:arna kom och väckte oss med en kram. (Det var absolut-sovnatt på natten) Detta var en jättebra dag. Vi är jätte nöjd med dagen. Alla var goa o glada. Vi var i kyrkan 2 gånger. Men vi ska börja med att vi åt frukost. Efter frukosten åkte vi till kyrkan och så tränade vi på konfirmationen och hur den ska gå till. Vi var där ett tag och vi cyklade därefter tillbaka till gården för att äta middag. Vi fick fjällpasta och Tumba berättar att han tryckte i sig en påse med starka ostbågar, vilket han ångrar ganska mycket.
Efter middagen så hade vi fritid och eftersom det var absolut-sovnatt hade ingen FAFNU. Max och Arvid ordnade så att vi åkte till kyrkan lite tidigare för att öva på kyrkospelet. När vi kom tillbaka var det kvällsmat och sedan hade vi ännu lite mer fritid innan completoriet.

100 sundbornskramar till er som läser!

PS: Och så var det ett bejublat ledaspex som gjorde pyramidal succé. Inte ett öga var torrt! Vackra sånger, roliga spex och allmän glädje! (Klas)

Frälsarkransen börjar bli klar, under ledning av Birger.
Repetition i kyrkan.
Ledarna visar på ett realistiskt sätt hur det går till när AL smyger ut på nätterna.
Systrarna Jansson kämpar om äran att vinna en av spextävlingarna.
Familjen Olsson har det hektiskt.
Den klassiska Funny Bunny, som vanns av Simon F.