Tisdagen den 16 juli 2019

Hej bloggen!

Dagen till ära så vaknade vi upp ur våra sängar med lycka i våra själar i hopp om att denna dag skulle bli lika otrolig som gårdagen. Som vanligt så gick vi till kapellet lika pigga och glada som alltid för att sjunga en liten trudelutt. Därefter så gick vi mot stora huset för att käka frulle. Sedan så hade vi det gamla vanliga schemat när vi har lektion har lite fika då och då.

Whats so ever så skulle denna dag bli en dag med lite mera action if u know what mean. Under dagen så gick alla konfirmander till kyrkan i Sundborn för att öva officiellt till kyrkospelet som vi alla hoppas att våra föräldrar och medmänniskor skall komma på. Vilket gick väldigt bra! När vi kom hem så bjöds det på vegetariska tacos som vi alla kunde njuta av. Nu kommer vi till det lite extra roliga på våran härliga och väldig regniga dag. Alla vi på gården skulle anordna våran egen mässa på gården med temat film! Vi på gården delades upp i olika grupper som skulle ansvara för olika saker inom mässan. Jag som skriver fick med några andra hålla i musiken som spelades upp under mässan. Vi ville hå låtar som var relativt lugna men som ända var härliga och var med i någon typ utav film. Det blev låtarna ”Can you feel the love tonight” och ”Valborg”. Efter mässan var slut så samlades alla i stora huset för kvällsfika och med det så sitter jag i nuläget och skriver detta. Så om jag på något sätt skulle skriva något mer om denna dag så skulle det vara att spå i framtiden.

Jag tackar alla som har läst detta och tagit åt den lilla men ändå ganska intressanta fakta

jag har gett er om denna dag.

Jag vill tacka alla er föräldrar som läser detta min bror mina föräldrar och önskar er alla en trevlig kväll, god jul och glad påsk.

Predikogruppen i arbete
Bakning av nattvardsbröd
Emil och August ingick i musikgruppen
Det gjorde Elin och Simpan också.
Det hela resulterade i en fantastisk verkstadsmässa på temat ”Film”
Leia och Isak ringde till mässa.