Lördagen den 23 november 2019

God kväll kära läsare! 

Vi väcktes av ett vackert fiolspel av pappa Arvid (dock var vi inte så pigga efter nattens härjande på gården).  

Vi vaknade till snabbt (på ca 45 min)  innan kapellklockan ringde. Vi sjöng sånger i kapellet och bad morgonbönen. Sedan blev vi bjudna på frukost i matsalen. Efter det tog vi det lugnt en stund innan det var dags för första lektionen. Vi lärde oss om symboler och sakrament. 

Kapellklockan ringde igen och vi gick till kapellet för middagsbön. Till middags bjöds det på pytt i panna och efter det gav  vi oss ut på tipspromenad. På vägen stannade vi till vid Paletten och alla konfirmander köpte bara grönsaker och tonfisk (host host*). 

Sedan gjorde vi våra helt egna frälsarkransar som alla nu har runt handlederna och älskar. Sedan åt vi kvällsmat och det var kebab och det var mycket gott. Efter det lekte vi en massa lekar där alla skrattade JÄTTEMYCKET och hade så kul tillsammans. Nu var det dags för Complitoritum i kapellet för att fullborda dagen. Vi gick igenom frälsarkransen ännu gång. Det var supermysigt. Nu var det dags för kvällste och nu har ni hunnit i kapp oss! måste kila nu är det dags för godnattkramar. 

//Hanna, Magdalena, Line och Ebba

Lektion om symboler med Kajsa.
Tipspromenad
Vi gör egna Frälsarkransar
Och sen blev det naturligtvis lekar på vinden.